Zápas s AS Rím je sviatkom. Bez tvrdej práce mojich kolegov by nebol

Užime si zaslúženú odmenu. Patrí nám všetkým Košičanom. Dlhé roky hanby bez poriadneho futbalového štadióna už máme našťastie za sebou. Teraz je čas osláviť tento skvelý úspech. AS Rím je svetová značka. Zaslúžená odmena po desaťročiach bez poriadneho futbalového stánku.
KOŠICKÁ FUTBALOVÁ ARÉNA JE SKVELÁ
Mám rád fakty. A faktom je, že v Košiciach sme po zbúraní Všešportového areálu zažili desaťročia hanby, falošných nádejí, sľubov a sklamaní. Naozaj, dlhé desaťročia s tým nikto nedokázal nič urobiť. Ani súkromník a ani naši predchodvovia. Šesť rokov tvrdej práce prinieslo arénu, ktorú vidíte dnes. Po dlhom období agónie tomu veril málokto v Košiciach. A ja sa ľuďom vôbec nečudujem, že neverili. Lenže KFA je tu, stojí, je krásna, moderná, bude v nej hrať aj reprezentácia a oficiálne ju otvorí zápas našich Košičanov s AS Rím. Dokázali sme to. Nie rečami, ako mnohí pred nami, ale skutkami.
KOMU TEDA POĎAKOVAŤ?
Ľudia chcú výsledky. A tie vedenie mesta prináša. Mám šťastie na správnych ľudí okolo seba. Nefandí nám každý, sú tu stále skupinky pochybovačov či zákerákov, ktorí sa za každú cenu snažia škodiť mestu. Ale taká je už politika, aj tá regionálna. Toto ale nechajme teraz bokom. Pri každom výsledku, ktorý prinesieme, je dobré vidieť najmä pozitíva. KFA je o snahe stoviek ľudí. Od môjho námestníka Marcela Gibódu, ktorý od začiatku projekt zastrešoval za mesto, cez futbalový zväz na čele s Jánom Kováčikom, ktorý veľmi aktívne pomáhal, až po každého pracovníka na stavbe. Poďakovať je potrebné aj poslancom mesta. Väčšina pochopila, čo štadión pre mesto a ľudí prinesie.
KOŠICE SÚ AJ VĎAKA KFA OPÄŤ O KÚSOK MODERNEJŠÍM MESTOM
Od začiatku nášho nástupu hovorím, že chceme z Košíc urobiť moderné mesto. Metropolu, z ktorej sa nebude odchádzať za lepším ale prichádzať za najlepším. KFA je ďalším bodom na tejto ceste. Užime si zápas, po ňom nás čaká ďalšia tvrdá práca k ďalším úspechom.

Zdielať:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pozrite si online

mohlo by Vás zaujímať

Podobné články

Opravili sme Slaneckú cestu

Motoristi vďaka oprave využívajú rozšírenú Slaneckú cestu v mestskej časti Nad jazerom celkovej dĺžke takmer 2,3 km. O potrebe rozšírenia tejto komunikácie sa viedli diskusie