Víťazstvo pre nás všetkých

Ešte teraz mám zimomriavky. Obraz, ako vyše 11 tisíc ľudí na vypredanej KFA ženie slovenskú futbalovú reprezentáciu za víťazstvom, vo mne zostane ešte dlho. Ďakujem chlapcom za skvelý výkon, SFZ za podporu a príkladnú spoluprácu, no najmä vám, Košičanky a Košičania, za neopísateľnú atmosféru. Na toto sme čakali dlhých 26 rokov. Máme štadión, na ktorý môžeme byť hrdí. Štadión, na ktorom zažijeme ešte množstvo podobných nezabudnuteľných večerov. Toto sú výsledky nášho spoločného úsilia, ktoré ostanú.

PRVÝ Z MNOHÝCH PAMÄTNÝCH VEČEROV NA KFA

Je v tom pekná symbolika – posledný zápas seniorskej reprezentácie v Košiciach naši odohrali proti Azerbajdžanu. Po dlhých 26 rokoch sme hostili rovnakého súpera a lepšie to ani nemohlo dopadnúť. Chlapci s nami po skvelom výkone mohli oslavovať niečo viac než len víťazstvo 2:0. Spoločne oslavujeme budúcnosť futbalu v Košiciach, ktorú so sebou nová KFA prináša.

Najlepšie to vystihol reprezentnačný brankár Martin Dúbravka: “Dúfam, že Bratislava prijme hodenú rukavicu a vytvorí podobnú kulisu. V Košiciach bola skvelá atmosféra. Máme ďalší dobrý štadión a verím, že ľudia naň budú chodiť.”

Zdroj: tasr

VÝSLEDKY, KTORÉ STOJA ZA TO

Ja verím tiež. Pred piatimi rokmi som dal Košiciam sľub, že futbalovú reprezentáciu vrátime do Košíc. Vtedy práce na výstavbe ešte len začínali. Dnes máme moderný kvalitný futbalový stánok, ktorý si Košice zaslúžia. Je to po dlhých rokoch prvý, no určite nie posledný medzištátny zápas na KFA.

Chceme z Košíc spraviť mesto, odkiaľ sa neodchádza za lepším, ale prichádza za najlepším. To platí pre futbal a šport rovnako ako pre všetky ďalšie oblasti života v meste. KFA je skvelým symbolom toho, že naša snaha má zmysel. Preto naplno pokračujeme vo vymýšľaní projektov a doručovaní výsledkov. Zážitky, akým bol ten nedeľný, nám vynaložené úsilie vracajú 100-násobne.

Zdielať:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pozrite si online

mohlo by Vás zaujímať

Podobné články

Opravili sme Slaneckú cestu

Motoristi vďaka oprave využívajú rozšírenú Slaneckú cestu v mestskej časti Nad jazerom celkovej dĺžke takmer 2,3 km. O potrebe rozšírenia tejto komunikácie sa viedli diskusie