V KFA SI ZAHRÁ EURÓPSKY FUTBALOVÝ GIGANT

Veľmi sa teším, že si naša novučičká aréna nachádza cestu vo futbalovej Európe a na špičkové zápasy bude lákať čoraz viac divákov. Zápas FC Košice proti AS Rím je pre mňa symbolickým začiatkom novej éry košického futbalu. Éry, ktorá nechá zabudnúť na trápenia posledných dvoch dekád a nadviaže na najslávnejšie roky, kedy sme v Košiciach hostili tímy ako Juventus Turín a Manchester United.

S týmto cieľom sme sa do jej výstavby pustili a ja som hrdý na každého jedného človeka, ktorý prispel a ďalej prispieva k jeho naplneniu. Košičanky, Košičania, poďme to spoločne osláviť. Vidíme sa už o mesiac na futbalovej udalosti roka.

REŠTART ŠPORTU PRINÁŠA VÝSLEDKY

Nedávno sa nám podarilo dokončiť Národné tréningové centrum pre tenis, zrekonštruovali sme Športovú hala Stará jazdiareň, renovujeme STEEL Arénu, staviame telocvične či atletické haly. Krytú plaváreň premieňame na Národné olympijské centrum plaveckých športov Košice s najmodernejším 10 dráhovým bazénom na Slovensku.

Pred pár rokmi mnohí neverili, že sa podarí čo i len zlomok z tohto všetkého. Nechcem sa chváliť, je to zásluha spoločnej snahy desiatok fantastických, šikovných ľudí a chvála patrí každému jednému z nich. Skôr chcem poukázať na to, že sa to dá. Že sa oplatí búchať na dvere partnerom, hľadať zdroje, predkladať nové a nové projekty a doťahovať ich do konca.

Potom sa dostavia výsledky, za ktoré sa môžeme všetci spoločne postaviť.