Košičanky a Košičania, dáme kávu? 

Pozývam vás na šálku dobrej kávy a úprimnú, priamu debatu. O čom? No predsa o Košiciach. O Steel Aréne, o Spievajúcej fontáne, o dostavbe novej plavárne, o investíciách do košických škôl, infraštruktúry či o zelenej transformácii. O výsledkoch, ktoré sa nám spoločnými silami podarilo dosiahnuť a za ktoré sa môžeme čestne postaviť. Ale aj o tom, čo sa nepodarilo, čo treba zlepšiť,  na čo sa zamerať. Najmä sa však poďme porozprávať o tom, ako ďalej napredovať k nášmu spoločnému cieľu: spraviť z Košíc mesto, z ktorého sa neodchádza za lepším, ale prichádza za najlepším.

POĎME SA ÚPRIMNE POROZPRÁVAŤ

Tí, z vás, ktorí ma sledujú už dlhšie vedia, že priamy a úprimný kontakt s ľuďmi je pre mňa tou najdôležitejšou spätnou väzbou. Preto rád chodím na skvelé košické podujatia, kde si ma môžete odchytiť na debatu. Preto sa ma môžu ľudia každý mesiac live na facebooku pýtať otázky v reálnom čase a ja odpovedám na každú z nich. Preto od začiatku môjho primátorovania pravidelne organizujem posedenia s občanmi.

Začiatok leta je ideálny čas na ďalšie pokračovanie tejto tradície a preto, milé Košičanky a milí Košičania, prijmite, moje pozvanie na šalku kávy a rozhovor o vašich problémoch, ale aj radostiach, ktoré súvisia s našim mestom. Stretnete ma každý pracovný deň od 1. do 12. júla 2024 od 9.30 do 11.30 hod. v Porto Coffe & wine na Dominikánskom námestí.

BAVME SA O VÝSLEDKOCH, O PLÁNOCH, AJ O NÁVRHOCH NA ZLEPŠENIE

Moja mantra ostáva a ostane nezmenená od prvého dňa v úrade až po ten posledný: robiť to čestne. S tým ide ruka v ruke byť neustále v kontakte s vami. Debatovať o úspechoch, o ďalších plánoch a víziách, ale aj prijímať kritiku za to, čo sa nepodarilo a hľadať spoločné riešenia ako to do budúcnosti zlepšiť.

Možno to nie je “politicky bezpečné”, ale som presvedčený, že práve vďaka tomu, že sme sa dokázali neskrývať chyby, ale poučili sme sa z nich, máme dnes hotovú Starú jadziareň, NTC, KFA, Spievajúcu fontánu, zrekonštruovaný Verejný cintorín, zrekonštruované školy, rozsiahle investície do sociálneho sektora a množstvo ďalších skvelých výsledkov, za ktoré sa môžeme postaviť.

Vďaka tomu máme na dosah dostavanie teplovodu z Ďurkova do Košíc, ktorý posunie naše mesto smerom k zelenej budúcnosti. Vďaka tomu bude čoskoro v Košiciach stáť najmodernejší plavecký komplex na Slovensku. Vďaka tomu budeme pripravení na príchod VOLVA, ktoré posunie rozvoj Košíc na ďalšiu úroveň.

Poďme sa o tom porozprávať pri dobrej káve. Teším sa na vás!

Zdielať:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pozrite si online

mohlo by Vás zaujímať

Podobné články

Opravili sme Slaneckú cestu

Motoristi vďaka oprave využívajú rozšírenú Slaneckú cestu v mestskej časti Nad jazerom celkovej dĺžke takmer 2,3 km. O potrebe rozšírenia tejto komunikácie sa viedli diskusie