Máme reálne výsledky a ďalšie postupne prichádzajú

Výsledky sú skvelá vec – nedajú sa totiž spochybniť. Sú tu, môžeme ich vidieť, slúžia reálnym ľuďom v reálnom svete. Ako príklad mi dovoľte krátky príbeh Reštartu športu v Košiciach. Keď sme naštartovali diskusiu o potrebe postaviť Košický šport znovu na nohy, neprajníci sa nám vysmievali. Keď sme predstavili víziu ako to dosiahnuť, robili všetko preto, aby ju spochybnili. Keď sme ukázali konkrétne plány, útočili a snažili sa prácu množstva šikovných ľudí na magistráte a u našich partnerov sabotovať. Dnes je však Reštart športu realitou – výsledkom, ktorý Košiciam nezoberú.

STARÁ JAZDIAREŇ, NTC A KFA

Stará Jazdiareň je neustále plná športu, NTC už hostí tenisové a bedmintonové talenty z celého východu a na KFA sme tento týždeň privítali svetoznámy AS Rím. Košice tu budú hrávať najvyššiu ligu a reprezentácia medzištátne zápasy. Niečo, čo sa zdalo v čase, kedy som nastupoval na post primátora nemysliteľné, je dnes skutočnosťou. Je za tým práca desiatok skvelých šikovných ľudí a ja budem ďalej písať o nich a o ich výsledkoch, lebo si to zaslúžia.

 

NÁRODNÉ OLYMPIJSKÉ CENTRUM

Náš najambicióznejší projekt je ďalším dôkazom. Za 33 rokov od Nežnej revolúcie sa na celom Slovensku podarilo vybudovať dokopy len tri plavecké bazény. Do toho sme prišli my, s cieľom postaviť nielen nejaký bazén ale najmodernejšie a najkvalitnejšie plavecké centrum na Slovensku. Dnes je už dokončené na 60% a práce naplno pokračujú. Na stavbe pracuje denne 100 až 150 robotníkov na viacerých frontoch a už budúcu jar chceme odovzdať novučičkú plaváreň do rúk Košičaniek a Košičanov.

Výsledky sú to, čo rozhoduje. Niektorí politici dokážu rečami opísať dokonalý svet, ktorý sú pripravení vybudovať, no keď dostanú možnosť, zostane len pri rečiach. Ja a môj tím sa naopak snažíme tvrdou každodennou prácou naplniť náš cieľ spraviť z Košíc mesto, z ktorého sa neodchádza za lepším ale prichádza za najlepším. Krok po kroku, výsledok po výsledku.

Zdielať:

Facebook
Twitter
LinkedIn

Pozrite si online

mohlo by Vás zaujímať

Podobné články

Opravili sme Slaneckú cestu

Motoristi vďaka oprave využívajú rozšírenú Slaneckú cestu v mestskej časti Nad jazerom celkovej dĺžke takmer 2,3 km. O potrebe rozšírenia tejto komunikácie sa viedli diskusie